Jurat Fotosub Apnea

Formació de Comisaris – Jurats de Fotosub Apnea

Objectius
A l´acabar el curs, tindrà els coneixements bàsics per valorar fotografies subaquàtiques i la informació necessària per participar com a comissari o jurat en competicions FECDAS de Fotosub Apnea.

A qui va dirigit
– A Jurats que volen actualitzar el curs que van fer anteriorment, als criteris i Reglaments actuals.
– A participants de les competicions de Fotosub Apnea per estar informats de les normes unificadores que fan servir els jurats a les seves valoracions.
– A tots el que vulguin fer de jurats a les diverses competicions fotogràfiques de Fotosub Apnea FECDAS.
– A fotògrafs subaquàtics que vulguin obtenir uns coneixements bàsics de valoració fotogràfica. Molt adequat per als que comencen en el món de la fotografia, dons rebran els coneixements mínims que els hi permetran valorar correctament una fotografia.

Requisits de l´alumne
No hi ha requisits especials per la realització del curs. Si l´alumne desitja participar com a jurat en competicions, deurè realitzar satisfactòriament el test final i tenir una Llicència Federativa vigent.

Programa
El temari està compost dels següents apartats:
1. Normes bàsiques de composició, aplicades a la Fotosub Apnea.
2. Criteris de valoració d’àmbit general de la fotografia subaquàtica.
3. Criteris de valoració aplicats a peixos i macrofotografia.
4. Coneixement dels procediments i reglaments de les competicions de Fotosub Apnea.

Planificació
El curs està dissenyat per una durada d’aproximadament unes 8 hores, que es realitza en línia sense limitació de temps ni horaris. Un cop acabada la part teòrica, es realitzarà una trobada presencial a fi de valorar els coneixements adquirits i aclarir dubtes.

Titulació
En realitzar satisfactòriament el test final, l’alumne rebrà un diploma d’assistència satisfactòria al curs.
Si vol participar de jurat en competicions de Fotosub Apnea haurà d’estar federat i sol·licitar la tramitació i carnet de la titulació de “Jurat de Fotosub Apnea”

Aquest curs està en preparació, si voleu estar informats del seu desenvolupament i termini d’inscripció, si us plau poseu les vostres dades a continuació: